Våra värderingar är som brödet. Äkta och genuina.

Vi brinner för att ge dig det bästa orientaliska tunnbrödet alla dagar i veckan. Så att du kan göra din egen ”signature dish” eller bara något gott och snabbt att äta. Vi kallar LibaBröd möjligheternas bröd eftersom det passar till det mesta: frukost, lunch, middag, fredagsmys, dejten, picknick eller något helt annat. En mångsidig produkt som kan varieras på många sätt. Oavsett vad du vill göra, ser vi till att din upplevelse av möjligheternas bröd hela tiden blir bättre. Vi experimenterar, testar, provar och utvecklar med öppna sinnen. Det kan du också göra. Släpp loss kreativiteten och skapa något som passar och speglar din personlighet! Vem vet, du kanske kommer på något riktigt gott som du vill dela med dig av till oss?

Vi vill att allt fler ska upptäcka möjligheternas bröd!

 

STOR OCH UTSPRIDD SLÄKT

Alla som arbetar på LibaBröd tillhör samma stora “familj”. Det är inte konstigt när vi alla har arbetat länge tillsammans, brinner för det vi gör och lägger ner både själ och hjärta i allt. Vår egen släkt är stor och återfinns i Syrien, Libanon, Kanada, Frankrike och förstås i Sverige. Alla dessa länders matkultur har gett oss inspiration till allt det goda LibaBröd erbjuder. Bagarkonsten och hantverkskunskapen går i arv och för varje ny generation finns det alltid någon i familjen som är villig och intresserad av att ta över verksamheten. Det är svårt att låta bli när man växer upp bland nybakat bröd och alltid har lite mjöl på näsan…

FEMTE GENERATIONEN BAGARE

Att satsa på det bästa har visat sig fungera riktigt bra. Att gifta ihop orientaliska tunnbröd med nordiska traditioner går hem. Allt fler människor upptäcker LibaBröd, inte bara i Sverige. LibaBröd fortsätter att bygga broar mellan matkulturer. Så det är med stolthet vår familj kallar oss för femte generationens bagare som med stor hantverksskicklighet, kunskap och höga kvalitetskrav bakar det traditionsrika tunnbrödet från Orienten – Libabrödet!