Våra värderingar är som brödet. Äkta och genuina.

Vi brinner för att ge dig det bästa orientaliska tunnbrödet alla dagar i veckan. Så att du kan göra din egen ”signature dish” eller bara något gott och snabbt att äta. Vi kallar LibaBröd möjligheternas bröd eftersom det passar till det mesta: frukost, lunch, middag, fredagsmys, dejten, picknick eller något helt annat. En mångsidig produkt som kan varieras på många sätt. Oavsett vad du vill göra, ser vi till att din upplevelse av möjligheternas bröd hela tiden blir bättre. Vi experimenterar, testar, provar och utvecklar med öppna sinnen. Det kan du också göra. Släpp loss kreativiteten och skapa något som passar och speglar din personlighet! Vem vet, du kanske kommer på något riktigt gott som du vill dela med dig av till oss?

Vi vill att allt fler ska upptäcka möjligheternas bröd!

 

Vår story

Alla ska upptäcka möjligheterna med ett riktigt, riktigt, riktigt bra tunnbröd.

Vi startade LibaBröd av en enkel anledning: För att du ska upptäcka möjligheterna med riktigt bra orientaliska tunnbröd.
Att gifta ihop orientaliska tunnbröd med nordiska traditioner går hem. Det blir bara bättre – som stark vänskap eller ett lyckligt äktenskap!  Svårare är det inte att skapa möjligheternas bröd.