Första kravet är enkelt – älska LibaBröd!

LibaBröd välkomnar alla personer som är villiga att öppna sitt hjärta och sina sinnen för vår brödkultur. LibaBröd är mer än bara ett bageri. På LibaBröd drivs vi av att skapa en annorlunda brödupplevelse. Om du har en passionsfylld och kreativ anda, då är du på rätt plats.

Vår företagskultur präglas av arbetsglädje och en helhjärtad inställning. Vi förstår att bakom varje individ på LibaBröd finns en berättelse och vi värdesätter våra medarbetares unika talanger och bakgrunder. Det handlar om att skapa en plats för gemenskap där våra medarbetar har roligt. Tillsammans bakar och skapar vi möjligheternas bröd!

 

Så är det att jobba hos oss på LibaBröd!

Vi vill ha engagerade människor som är med och driver oss framåt. Vi vill ha en besättning, inte passagerare. Då blir vi hela tiden bättre! När vi söker nya medarbetare, är det personligheten vi prioriterar även om vi uppskattar kunskap. Varför gör vi det? Helt enkelt för att om vi ska åstadkomma bästa tunnbrödet, behöver vi vara bästa laget. Och det blir vi med människor som har rätt attityd och inställning.

Just nu söker vi personal till nedanstående tjänster!

Lediga tjänster
  • Göteborg
  • Heltid
  • Sista ansökningsdag: 2018-08-14

ARBETSBESKRIVNING Vi på Liba Bröd söker två lagermedarbetare på hel- respektive halvtid. Dina uppgifter blir i första hand normalt lagerarbete med godshantering såväl internt som externt, men även att kunna vara flexibel och vara övriga avdelningar behjälplig. Vi hanterar mycket gods manuellt, och en del hantering sker i frysrum. Arbetsuppgifter Administrativt arbete Normalt administativt lagerarbete. […]