Första kravet är enkelt – älska LibaBröd!

LibaBröd välkomnar alla personer som är villiga att öppna sitt hjärta och sina sinnen för vår brödkultur. LibaBröd är mer än bara ett bageri. På LibaBröd drivs vi av att skapa en annorlunda brödupplevelse. Om du har en passionsfylld och kreativ anda, då är du på rätt plats.

Vår företagskultur präglas av arbetsglädje och en helhjärtad inställning. Vi förstår att bakom varje individ på LibaBröd finns en berättelse och vi värdesätter våra medarbetares unika talanger och bakgrunder. Det handlar om att skapa en plats för gemenskap där våra medarbetar har roligt. Tillsammans bakar och skapar vi möjligheternas bröd!

 

Så är det att jobba hos oss på LibaBröd!

Vi vill ha engagerade människor som är med och driver oss framåt. Vi vill ha en besättning, inte passagerare. Då blir vi hela tiden bättre! När vi söker nya medarbetare, är det personligheten vi prioriterar även om vi uppskattar kunskap. Varför gör vi det? Helt enkelt för att om vi ska åstadkomma bästa tunnbrödet, behöver vi vara bästa laget. Och det blir vi med människor som har rätt attityd och inställning.

Just nu söker vi personal till nedanstående tjänster!

Lediga tjänster
  • Göteborg
  • Heltid
  • 2020-12-31

Vi erbjuder många spännande möjligheter för dig som vill arbeta med oss. Vi söker löpande nya medarbetare som vill vara med i vår utveckling. Hittar du ingen specifik tjänst som matchar din profil är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan nedan. Även om du skickar in en spontanansökan, håll gärna fortsatt koll på […]